localizar a una persona por su movil gratis Como puedo localizar mi celular por gps gratis Espiar whatsapp Espiar Espiar un telefono movil read more Como localizar tu celular robado por gps Espiar whatsapp en pc Como rastrear un movil por internet gratis Como rastrear click Como Como localizar tu movil si te lo han robado more info learn more here Espiar celular la forma mas facil Como puedo rastrear a mi novio por su celular Rastreador Aplicacion para localizar moviles samsung read article link Como espiar whatsapp de otro celular Rastreador de moviles para iphone 6 Telefono del Como puedo this web page Localizador de source Localizador Localizar movil imei android Como puedo Espiar un celular desde una pc Como localizar un movil robado desde el ordenador click the following article Puedo espiar el whatsapp Como hago para localizar un numero celular Descargar un Celulares espia Ver nombre whatsapp read more Como puedo rastrear un celular que tiene gps Como localizar um celular android pelo numero link please click for source rintracciare cellulare tramite numero telefonico

La Duatló Accessible

 

INTRODUCCIÓ
Duatló: Competició que combina la carrera atlètica i el ciclisme.
Accessible: Dit d’un lloc al que tot el món pot arribar o que és de fàcil accés.

Si combinem aquests dos conceptes dona lloc a la Duatló Accessible, un duatló que permet que tots els esportistes puguin participar sense diferència d’edat, de sexe ni de capacitat, una duatló que no té cap barrera ni arquitectònica ni social i que a tots junts ens serveix per a adonar-nos que en l’esport tots som iguals enfront de l’esforç i la perseverança.

LLOC
Gurb, Vic (Barcelona)
Des de la C-17, direcció Puigcerdà,
agafar la sortida 179, direcció Gurb.
Com arribar?

DATA
Dissabte 7 de setembre 2013, sortida a las 5 de la tarda.
Es recomana arribar sobre les 15.30-16:00h per a la recollida de dorsals i briefing de la carrera.

RECORREGUT
S’ha dissenyat un recorregut en el polígon industrial, tot asfaltat, la volta del qual té al voltant de 2,5 km. Es tractarà de donar les voltes corresponents al circuit per a completar les distàncies. Es muntarà una zona per a les transicions on els participants podran deixar les seves cadires, bicicletes, etc per als diferents relleus.

TRES TRAMS:

un primer tram a peu de 10 km (aprox) o amb cadira de competició.
un segon tram en bicicleta de muntanya de 20 km (aprox) o amb HandBike
un tercer tram a peu de 2 km (aprox) o amb cadira de competició o amb la cadira de rodes habitual, que pot fer tot l’ equip junt.

SERVEIS I OBSEQUIS
S’oferirà un berenar complert a tots els participants, després de la carrera, i es proveirà d’un servei de dutxes en un pavelló esportiu proper, per a qui ho desitgi.

S’entregarà una bossa amb articles de regal a tots els participants i premis i obsequis per als vencedors de cada categoria.

CATEGORIES

INDIVIDUAL AMB DISCAPACITAT: dirigit a persones iniciades que practiquen esport habitualment, tant de HandBike como de competició. La mateixa persona realitzarà tots els relleus. La organització pot intentar aconseguir una HandBike en cas que es desitgi participar en aquesta categoria y no es disposi de ella.
EQUIPS DOS O TRES PERSONES: Dirigit a persones que practiquen esport ocasionalment, i que disposen de cadira de competició o de HandBike. L’organització li adjudicarà un company, entre els nostres convidats, i haurà de realitzar els trams amb cadira de competició o el tram de HandBike si disposa d’aquesta, o desitja que l’organització intenti facilitar-li una HandBike. És a dir, si disposa de cadira de competició, realitzarà els trams primer i tercer, i el company designat el segon relleu de bicicleta o al revés. Per a persones menys iniciades o amb discapacitat severa, la organització els hi pot adjudicar mes de un company per tal que entre tots puguin completar totes les distàncies.
NENS: per tal de que els nens puguin participar, se’ls englobarà en la categoria d’equips, perquè puguin realitzar el tram o els trams que desitgin amb la seva cadira de rodes habitual, HandBike o cadira de competició.
TANDEM: Per a persones invidents, realitzaran els trams de bicicleta en Tandem i a peu acompanyats per el guia.

Inscripcions tancades. Per a qualsevol consulta poden escriure a info@fundacionaniroma.org